[O2FL] Głośniki w tylnych drzwiach
Zwiń
X
-
W jakim wyposażeniu bądź wersji wyposażenia są wiązki poprowadzone do tylnych drzwi ale nie ma tam głośników czyli tzw przygotowana instalacja pod głośniki wie ktoś może? czy tylko elegance miało to w pakiecie z głośnikami?
-
-
Witam
Czy koledzy którzy montowali głośniki w tylnych drzwiach moga mi powiedzieć jakiej średnicy sa głośniki?? Tez chcę dołożyć, ale nie chce 2 razy zdejmować tapicerki drzwi
Zostaw komentarz:
-
-
-
MurzyN91,
Jeszcze nic nie robiłem bo zawsze coś wyskoczy,jak znajde trochę czasu to sie za to zabieram,daj znać jak poszło u ciebie
Zostaw komentarz:
-
-
adamm36 i jak Ci poszło ? Dzisiaj dojechały do mnie głosniki na tył i będę się przymierzał do montażu, jaki czas operacji i jak z kablami ,którędy puścić itp ?
Zostaw komentarz:
-
-
doctore,
Dzięki jak tylko zrobi się cieplej zabieram się za tylne głośniki
Zostaw komentarz:
-
-
Tu TAPICERKA DRZWI TYLNYCH możesz obejrzeć jak ja to robiłem.Zamieszczone przez adamm36Mam podobny problem (2FL),tylko nikogo nie szukam, ale nie wiem jak rozkręcić tylne drzwi żeby nie uszkodzić zaczepów,Jak ktoś wie jakie są sposoby proszę o info
dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
2.0-16v Michał,
witam ok że jakieś spinki są to wiem tylko w którą stronę to otwierać (zaczynać od góry,od dołu czy nie ma to znaczenia)wystarczy mocniej szarpnąć??a te torxy to gdzie(pod jakąś zaślepką??)
Zostaw komentarz:
-
-
-
Mam podobny problem (2FL),tylko nikogo nie szukam, ale nie wiem jak rozkręcić tylne drzwi żeby nie uszkodzić zaczepów,Jak ktoś wie jakie są sposoby proszę o info
dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, mam octavke z dwoma głosnikami z przodu, tylnych brak. Do kogo zgłosić sie w woj. mazowieckim, żeby mi dorzucił dwa dodatkowe plus odblokowanie ich w radiu? polecicie kogoś? Głośniki kupię sam, potrzebuje magika co mi to jakos zamontuje
Zostaw komentarz:
-
-
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 16 10:49 ]
Tagi: Brak
-

Zostaw komentarz: